Acties voor BeHoCa in Nederland

Goededoelshop.nl

De feestmaanden staan alweer voor de deur. Dus er kan weer geshopt worden via Goededoelshop.nl (bij meer dan 250 bekende webwinkels, zoals bol.com, Zalando, HEMA, Bart Smit en veel meer). Per aankoop gaat er een bepaald percentage van het besteede bedrag naar het goede doel van jouw keuze, zonder dat het iets extra’s kost.

Denk aan BeHoCa tijdens het online shoppen! Uiteraard kan dit ook buiten de feestmaanden om 🙂

80 Uur ganzenborden

Auntie Daniëlle zet zich in Nederland in voor BeHoCa!
Van 3 t/m 6 januari gaan de vier vrienden en scouting collega’s Max Wezenberg, Stijn van der Horst, Marcel Rubrech en Guus Peters maar liefst 80 uur achter elkaar ganzenborden in de blokhut van Scouting Vught-Noord aan de Loonsebaan. Het huidige record staat op 74 uur. Auntie Danielle helpt mee tijdens deze recordpoging, samen met Twan van der Horst, Willemijn van Dijk, Jochem Fennis en Joep Wijers.
Tijdens deze recordpoging zal er ook geld ingezameld worden voor BeHoCa.
Wij wensen alle 8 alvast heel veel succes! Asante sana!

NN Marathon Rotterdam

Op zondag 9 april 2017 gaat auntie Annemiek de 37e editie van de marathon van Rotterdam lopen, 42,195 km!
Naast alle goede doelen die er al zijn heeft Annemiek BeHoCa als eigen goede doel aangedragen en zamelt zij hiervoor geld in. Er kan nog steeds geld worden overgemaakt naar Annemiek en ook rechtstreeks naar BeHoCa op het rekening nummer NL62 RABO 0135 0402 05 o.v.v. behoca-marathon.
Naast de ruim 950.000 toeschouwers langs het parcours moedigen wij auntie Annemiek vanuit Mombasa aan en hopen dat zij trots de finish overkomt op de Coolsingel!