Davis

Davis een een schat van een jongen, maar erg onzeker. Hij woont bij Stichting BeHoCa sinds 2016. Tussendoor heeft Davis een vakantie genomen en was weer even terug op de straat voor een paar maanden. Gelukkig zag hij zelf in dat daar zijn toekomst niet lag en klopte hij weer bij ons aan voor hulp.

Davis wil zo graag aardig gevonden worden. Echter weet hij niet hoe hij op een ‘normale’ manier moet communiceren. Hij is eigenlijk zijn hele leven lang gepest. Zijn moeder vertelde ons dat hij werd gepest op school en door alle kinderen uit de buurt. Daarom ging hij om met de verkeerde jongens en belandde zo op straat. Ook hier werd hij gepest en wist hij te overleven door rare grapjes te maken, door een grote mond te hebben en door iedereen uit te schelden.

Het aanpassen voor hem bij Stichting BeHoCa was daardoor de eerste keer ook onmogelijk. Hij had ruzie met iedereen. Nu de tweede keer gaat het beter. Hij heeft nog steeds wat moeite, maar hij wil nu veranderen en dit gaat goed.

Davis wil graag helpen en in de weekenden zie je hem dan ook in de keuken om het eten voor te bereiden. Hij kookt graag, ook snoept hij dan graag wat extra eten. Maar je moet ook wel weten wat je serveert natuurlijk. School gaat wat stroever en hij is bang om te falen. We proberen hem zoveel mogelijk te motiveren en door te laten zetten. Uiteindelijk komt hij er wel met wat hij ook uiteindelijk worden wil.

Wilt u Davis helpen? Davis is op zoek naar een adoptieouder!