Jacob

Jacob is een behulpzame jongen die graag werkt. Hij draagt graag de zorg voor de dieren en kookt wanneer mogelijk. Hij zet dan de radio aan en maakt de beste chapati’s van allemaal (lokale pannenkoek). Hij heeft veel verstand van de groentetuin en werkt daar dan ook graag in. Jacob vindt het fijn om wat op zichzelf te zijn. Voor hem hoeft al die drukte niet. Hij is bijna altijd vrolijk en maakt graag een grapje. Ook vindt hij het leuk om je te laten schrikken waarna hij de grootste lol heeft als het gelukt is.

Jacob is met zijn moeder meegekomen naar Mombasa nadat zij besloten had haar man, de vader van Jacob, te verlaten. Helaas overleed zij twee jaar later nadat ze een nieuwe start hadden gemaakt in Mombasa. Hierdoor moest Jacob naar zijn oma op het platteland. Dit werkte niet voor hem en hij liep weg en begon aan zijn straatleven in de straten van Mombasa. Jacob had moeite met settelen en heeft meerdere kansen gehad om aan zijn toekomst te werken. Gelukkig was hij er klaar voor toen wij hem vonden.

Hij is één van de meest gedreven jongens en hij gaat graag naar school. Jacob was stabiel en deed het goed. We hadden daarom dan ook de zorg overgedragen aan zijn tante. Hij woonde daar erg fijn en hij deed het super. Jacob was het alleen niet eens met de scholen daar in de buurt. Hij had ons dan ook vriendelijk gevraagd (meerdere malen zelfs) of hij weer terug mocht komen bij Stichting BeHoCa. Na overleg met zijn tante zijn wij akkoord gegaan en daarom woont Jacob sinds december 2017 weer bij Stichting BeHoCa. Jacob wil ingenieur worden en een gelukkig leven hebben.

Wilt u Jacob helpen? Jacob is op zoek naar een adoptieouder!