James

James is de vrolijke acrobaat van de familie die, volgens eigen zeggen, altijd gelijk heeft. Hij doet met gemak een flip-over en steelt dan ook graag de show met zijn moves. Zijn lach hoor je van ver en geeft je een ontzettend vrolijk gevoel. Hij is zeer behulpzaam en helpt dan ook graag met van alles waar je mee bezig bent.

James is bij Stichting BeHoCa gekomen door een onstabiele thuissituatie. Door verschillende omstandigheden is hij weggelopen van huis en op straat beland. Na een jaar bij ons te hebben gewoond, hadden wij James weer kunnen herenigen met zijn moeder. Deze was hertrouwd en het gezin was stabiel. Hij heeft zelfs een nieuw broertje erbij en is dan ook de troste grote broer.

Echter duurde de hereniging niet lang. De situatie veranderde en zijn moeder verhuisde met zijn zusjes en zijn broertje naar een andere plaats. Ze liet James achter om zijn school te kunnen afmaken. Wij vonden deze situatie niet verantwoord en hebben James twee voorstellen gedaan: of je gaat bij je moeder wonen en dan verander je van school of je komt weer bij ons wonen. Sinds december 2017 is James daarom weer een bewoner in het BeHoCa huis.

James doet het goed op school en is meestal te vinden in de top 3 van zijn klas. Zijn droom was, om net als alle kinderen, naar school te kunnen gaan. Nu zijn droom is uitgekomen, werkt hij hard om later piloot te kunnen worden.

Wilt u James helpen? James is op zoek naar een adoptieouder!