Yusuf

Yusuf is een zorgzame en lieve jongen.

Hij doet het goed in huis en is een goede leider. Hij is erg goed in het vertellen van verhalen en de andere jongens hangen dan ook aan zijn lippen. Je ziet hem genieten en als hij aan het praten is vergeet hij soms dat iedereen gewoon naast hem zit, zo enthousiast kan hij worden.

Hij is van ver gekomen! Hij leefde bij zijn vader en zusjes. Het dorp waar zij woonden was niet goed voor Yusuf. Hij kwam in aanraking met verkeerde vrienden en kreeg slecht gedrag. Yusuf zijn vader is overleden en zijn moeder is onstabiel, waardoor het beter is dat Yusuf bij ons blijft wonen.

Yusuf was altijd laatste van de klas, maar sinds hij op de nieuwe school zit wordt hij enorm gestimuleerd door zijn lerares en is hij te vinden in de top 5. We zijn erg trots op zijn vooruitgang.

Hij wil social worker worden om andere straatkinderen te gaan helpen in de toekomst. Wij stimuleren dit door hem ons te laten helpen in het huis met de andere jongens. Ook zenden wij hem soms de straat op als we daar iets te doen hebben.

Wilt u Yusuf helpen? Yusuf is op zoek naar een adoptieouder!