Leuke initiatieven vanuit Geffen!

Vanuit de woonplaats van Melissa Kreps zijn een aantal leuke initiatieven ontstaan door lokale bedrijven en stichtingen.

Zoals eerder vermeld in ons nieuwsbericht van 15 augustus 2012 steunt Hanex stichting BeHoCa.
Dit met de opbrengst van hun stand met touwtrekken op Effe Noar Geffe. Op 13 september 2012 mocht Melissa op het kantoor van Hanex de cheque hiervan in ontvangst nemen.

Dit was in totaal € 225,00. Hanex hartelijk bedankt!

Een ander leuk initiatief is afkomstig van de Vereniging KVO Geffen. Zij hebben op 13 september 2012 de gehele opbrengst van hun kienavond gedoneerd. Melissa gaf tijdens deze avond een korte toelichting over de stichting en heeft mee mogen Kienen. Dit was erg leuk!
Tevens is er door de dames zelf nog eens goed gedoneerd.. In totaal is er deze avond € 201,50 opgehaald! KVO hartstikke bedankt voor de donatie en jullie belangstelling.

Het laatste initiatief is van de Keurslager Ton van Tuijl. Op zijn toonbank hebben wij sinds 1 september 2012 een bakje mogen neerzetten waarin de klanten hun kassabon doneren. Van het totaal bedrag van deze bonnen doneert Ton van Tuijl 1% aan stichting BeHoCa. Deze actie loopt tot 1 oktober 2012. Ton van Tuijl, alvast hartelijk dank voor de donatie en deze mogelijkheid!

En op 23 september hebben wij weer deelgenomen aan de Car Boot Sale in Oss. Deze keer hebben we hier € 501,40 opgehaald. We waren wat bang voor het weer, maar gelukkig is het de hele tijd droog gebleven. Pas toen we gingen opruimen begon het te regenen, net of het zo moest zijn.
Vrijwilligers bedankt voor het helpen verkopen en iedereen bedankt die spullen heeft gedoneerd om te verkopen!