Nieuwe initiatieven

JustGiving
Een paar maanden geleden hebben wij ons ingeschreven bij ’s werelds grootste en eerste online fondsenwervingsplatform JustGiving. Hier hebben wij onze eigen BeHoCa pagina waar makkelijk en snel gedoneerd kan worden. Het is een pagina die heel gebruiksvriendelijk is voor de mobiele telefoon. BeHoCa gaat graag mee met de tijd 😉 En het is een mooie mogelijkheid om meer inkomsten te generen en een groter publiek te bereiken.
Op dit moment loopt er via onze JustGiving pagina ook een actie om geld in te zamelen voor de Dam tot Damloop waar wij aan meedoen met een BeHoCa team. Sponsor onze toppers die de 10 Engelse mijlen (16,09 km) gaan lopen op zondag 20 september!

Goededoelshop.nl
Vanaf heden kan er online geshopt worden via Goededoelshop.nl waarbij je gratis kunt doneren aan Stichting BeHoCa. Via Goededoelshop.nl kun je shoppen bij meer dan 250 bekende webwinkels. Per aankoop gaat er gratis een donatie naar het goede doel van jouw keuze, zonder dat het je iets extra kost. Dus wanneer jullie online gaan shoppen, denk dan aan BeHoCa 😉