Stichting BeHoCa: Erkend Leerbedrijf Calibris

Met trots mogen we jullie mededelen dat we vanaf heden een Erkend Leerbedrijf zijn! We hebben de goedkeuring van Calibris gekregen om stagiaires te begeleiden in ons tehuis. Deze goedkeuring geldt voor MBO 3 en 4 Welzijns-opleidingen. Tevens zijn we nu ook te vinden op www.stagemarkt.nl. We voldeden al aan de eisen om HBO-stagiaires te begeleiden.

Onze eerste stagiaire is reeds gearriveerd. Op 3 februari is ze vroeg in de ochtend bij ons aangekomen! Ze heet Marja van Garderen en volgt de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Avans in ‘S-Hertogenbosch. Ze zal vijf maanden bij ons blijven!
De kinderen vinden het altijd geweldig wanneer de vrijwilligers/stagiaires voor een langere periode komen. Ze zijn gek op alle extra aandacht 🙂 En deze extra ondersteuning is natuurlijk ook van harte welkom in het tehuis! Te denken valt aan ondersteuning bij het opstellen van behandelplannen, activiteiten opzetten en uitvoeren, trainingen geven e.d.

We kijken er naar uit om onze stagiaiers een mooie en leerzame tijd te bieden in het prachtige Kenia met de lieve ondeugende jongens van BeHoCa!