Word adoptieouder!

Stichting BeHoCa biedt u de mogelijkheid om financieel adoptieouder te worden!
Dit houdt in dat u middels een vastgesteld bedrag per maand een kind sponsort. Het maakt uw donatie persoonlijker en u wordt actief betrokken bij de ontwikkeling van het kind.

U wordt middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de voortgang van ‘uw’ kind. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met het kind in contact te komen.
Denk hierbij aan post en e-mail of zelfs eventueel een bezoekje aan het kind in ons tehuis zelf. De kinderen vinden dit contact geweldig. Ze weten dan dat er iemand (ook al is het in een ander continent) aan hun denkt, om hen geeft, in ze gelooft en hen ondersteunt. Dit geeft de kinderen weer motivatie en inspiratie om te willen veranderen en om hun best te blijven doen voor het bereiken van een kansrijke toekomst!

Het financieel ondersteunen van één van onze jongens kan vanaf €25,- per maand. Dit betekent dat elk kind meerdere adoptieouders kan hebben. Voor de kinderen alleen maar leuker natuurlijk!

U kunt via de pagina Het BeHoCa huis kennis maken met onze jongens en kijken wie nog een sponsor nodig heeft! Daarna kunt u in het onderstaande formulier aangeven wie u wilt sponsoren. Maakt het u niets uit, dan koppelen wij u graag aan diegene die uw hulp het hardst nodig heeft.

JA, IK WIL ADOPTIEOUDER WORDEN!
Ik machtig hiermee Stichting BeHoCa tot wederopzegging €25,- per maand van mijn bank-/girorekening af te schrijven.

Mijn gegevens
Aanhef De heerMevrouw
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat - Huisnummer
Postcode - Woonplaats       
Telefoon
E-mailadres

 

Donatie
Ik word adoptieouder en steun Stichting BeHoCa met een gift van 25 EURO per maand
Voorkeur naam kind:
Mijn rekeningnummer:      

 

Nieuwsbrief
Ja, houd mij op de hoogte per e-mail van de activiteiten van Stichting BeHoCa!
 

Neem contact met ons op voor meer informatie