BeHoCa 3 jaar!

Op 10 juli 2013 opende wij voor het eerst, voor 4 bewonertjes, onze deuren in Mombasa. Nu zijn we uitgegroeid tot een grote hechte familie en is BeHoCa een feit. De voormalige straatjongens zijn uitgebloeid tot vrolijke blije kinderen. Kinderen met een toekomst vol met dromen en kansen die weer waargemaakt kunnen gaan worden. En dit allemaal mede dankzij u!

“Al het begin is lastig” zegt men…. maar een begin in een land als Kenia is nog wel 10 keer lastiger! De stichting is bijna gestolen geweest door corruptie, zijn 3 keer verhuisd geweest in 1 jaar tijd, hebben enkele weglopers gehad, hebben 1 van onze jongens in het ziekenhuis gehad, zijn failliet geweest en hebben problemen gehad met het personeel. En dan zijn dit alleen nog maar enkele hoogtepunten….. Maar dit alles hebben wij overleefd! En als ik nu zo naar onze jongens kijk ben ik enorm trots op ze en dankbaar voor waar wij nu zijn.

Maar we kijken graag vooruit! We hebben nog steeds dromen voor de toekomst van BeHoCa.
We willen zelf meer inkomen gaan genereren en zijn nu begonnen met een kippenproject. Mega eng en spannend maar een stap vooruit voor BeHoCa. Onze grootste droom is een eigen stukje land waar wij op kunnen bouwen. Een huis naar onze wensen, een echte kas voor het verbouwen van groenten, een varkensfokkerij en misschien wel een bed en Breakfast.
We gaan in ieder geval deze maand uitbreiden en nemen 5 nieuwe bewonertjes op. BeHoCa groeit en blijft groeien! Wie weet waar wij over 3 jaar zijn.

Als de oprichtster van BeHoCa kan ik u niet genoeg danken voor al uw hulp en inzet. Dankzij u zijn wij waar wij nu zijn en hebben onze jongens en onze toekomstige bewonertjes weer een toekomst! Alle hartverwarmende boodschappen, berichtjes en acties geven mij elke keer weer motivatie om door te gaan.

Onwijs bedankt! Asante Sana!