Bijzondere middag

Wat een bijzondere middag was dit geworden. Het leek wel Sinterklaas. Op zaterdag 22 februari brachten Rob Oldenburg en Theo van Aanholt samen met Ans Valk ons een bezoekje. Dit bezoek stond in het teken van het uitdelen van kleding. Rob had in Nederland van een sportzaak kleding ontvangen om uit te delen in Kenia.

Rob had voor elk kind een pakketje met kleding en riep de kinderen 1 voor 1 bij hem om het in ontvangst te komen nemen. Hierdoor ontstond er veel gejoel en geklap als één van de jongens geroepen werd. Geweldig! De jongens zijn altijd enorm blij als ze kleding ontvangen dus het was een klein feestje. Rob en Theo hadden ook nog Cola, sap en water meegenomen wat het feest uiteindelijk compleet heeft gemaakt.

Op zondag ging iedereen in zijn nieuwe outfit naar de kerk en ze vonden zichzelf zo mooi! Het maakte ze niet uit dat voor sommige kinderen een stoer voetbaljack iets te warm was. Zo lang ze er maar goed uitzagen.

Rob, enorm bedankt voor alle prachtige kledingstukken en deze geweldige middag! Natuurlijk ook onze dank voor de sportzaak uit Rotterdam!