Jack

Jack is één van de jongere broertjes van Tony. Tony woont al een tijdje bij ons en tijdens een bezoek aan thuis hoorde Tony dat Jack aan het ontsporen was. Tony maakte zich heel veel zorgen en bij het vrijkomen van een plek in ons huis smeekte Tony of wij Jack wilden opnemen.

De vader van Jack en Tony is doof en heeft de zorg over 4 jongens. Het opvoeden van jongens in deze cultuur is erg lastig als je niet precies hoort wat er gebeurt. Ook wonen ze in een erg onveilige buurt met veel armoede en ontzettend veel geweld.
Jack kwam in contact met de verkeerde vrienden en in plaats van naar school ging Jack naar het winkelcentrum om te bedelen. Uiteindelijk eindigde Jack in de stad. De vader en Tony hebben stad en land afgezocht en hebben Jack gevonden bij oudere jongens in de stad. Jack werd gebruikt om meer geld te bedelen en dit af te staan.

Jack is een ontzettend lieve jongen die graag naast je staat. Je moet oppassen dat je niet te snel omdraait en over hem struikelt. Hij helpt graag, maar mist nog wat inzicht vermogen. Hij lacht graag en begint steeds meer verhalen te vertellen. Ook staat hij steeds meer zijn mannetje in de groep.

Sinds januari 2017 zit Jack op school en is begonnen in klas 1. Jack was in het begin erg stil en kon geen woord Engels. Naarmate hij zijn plekje begon te vinden in het huis begon hij ook meer Engels te spreken. Lezen heeft hij geleerd doordat Tony hem enorm heeft gestimuleerd om te oefenen.

Als Jack later groot is wil hij ingenieur worden.

Wilt u Jack helpen? Jack is op zoek naar een adoptieouder!