Effe Noar Geffe

Op 2 september 2012 was het zover, Stichting BeHoCa’s eerste actie als OFFICIËLE stichting.
Effe Noar Geffe, de jaarlijkse boerenmarkt van Geffen (welke elk jaar weer een hoop publiek weet te trekken) had ons een standplaats gedoneerd.
Middels dit kraampje hebben wij een hoop geld weten op te halen om ons startkapitaal te vergroten.

We hadden van vele winkeliers uit Geffen prijzen gedoneerd gekregen en hebben deze verloot middels een enveloppenloterij. Deze loterij heeft zo goed gelopen dankzij onze enthousiaste vrijwilligers, dat aan het einde van de dag alle loten waren verkocht!
Tevens waren er uit Afrika afkomstige spullen voor de verkoop en er was een ballonnenvrouw die mooie creaties had gemaakt voor een kleine donatie.

Maar dit was niet alles, we hebben namelijk ook donaties mogen ontvangen van bijvoorbeeld: het boerenbruidspaar, een jarige die zijn verjaardagsgeld heeft gedoneerd en een enkeling met een eenmalige donatie. Ook hebben wij hele mooie T-shirts gedoneerd gekregen van de oom en tante van Melissa met het logo van de stichting erop geborduurd door Tosch Borduurstudio.
Door de verkoop en alle donaties hebben wij een hartstikke mooi bedrag weten te bereiken en hebben we een top dag gehad!

We hebben in totaal € 1.576,50 opgehaald!!

Wij zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag en danken iedereen die ons heeft geholpen dit weten te bereiken!

Winkeliers, bedankt voor alle gedoneerde prijzen!
Vrijwilligers, bedankt voor alle tijd en enthousiasme om de stichting bekendheid te geven en om de vele loten en spulletjes weten te verkopen!
Donateurs, bedankt voor jullie donatie!