Ndiga weer bij BeHoCa

In onze nieuwsbrief was vermeld dat Ndiga ons had verlaten. Hij was terug gegaan naar de straat. Echter kwam hij er gelukkig snel achter dat dit niet de juiste plek voor hem is. Hij was opgenomen door een ander kindertehuis en zij hebben hem een maand bij hun gehad. Via via kwamen wij weer in contact met Ndiga.

Natuurlijk hielden wij hem in de gaten toen hij was weggelopen, maar we konden hem niet verplichten om terug te komen. Dit moet hij vrijwillig willen.
Na contact te hebben gehad met het tehuis is er besloten om hem terug te plaatsen bij BeHoCa. Wij hebben hem natuurlijk met open armen verwelkomd. Zelf was hij enorm blij om zijn vrienden weer te zien, Lolo en Gucci, de honden.

Sinds vandaag (26 oktober 2015) zit Ndiga op school in klas 1. Hij was erg zenuwachtig en gaf aan kriebels in zijn buik te hebben. Vorige week had hij zijn schooltas en schriften al ontvangen en deze stonden sindsdien netjes te wachten. Elke avond werd er even gekeken of alles er nog in zat.

Wij wensen Ndiga heel veel succes toe en we hopen dat hij snel stabiel gaat worden en het straatleven achter zich kan laten.