FacebookLinked InYoutube
First image

Nieuwsbrief                   Jaargang 2013                         Editie 2

 

Benefietmiddag 7 april enorm succes

Op zondag 7 april was het dan zover. Het 1e benefietconcert van onze stichting. 

Deze zondag was tevens één van de eerste mooie zonnige dagen na de lange koude winter. Maar ondanks het mooie weer was het ook voor ons een mooie dag geworden. Wij hebben meer dan 250 mensen mogen verwelkomen op deze middag! Wat een geweldige opkomst, al die korren en bands en dansers en danseressen, al die bezoekers en vrijwilligers. Wauw! De middag is geopend door de band Outline en werd in een polonaise afgesloten met Robby Lee.

We hebben op deze dag 10 nieuwe donateurs mogen verwelkomen en €1.718,00 aan ons startkapitaal kunnen toevoegen. 

Al met al dus een zeer geslaagde en vooral gezellige middag! Wij heten bij deze alle nieuwe donateurs van harte welkom en wij danken iedereen voor zijn/haar bijdrage aan deze dag! 

Oftewel zoals ze in Kenia zeggen: Asante Sana = hartelijk dank.

   

Donatie Rabobank “Share 4 More”

Share 4 More is een programma opgezet 'voor en door' werknemers van de Rabobank. Elke maand wordt hier door de werknemer € 4,00 aan gedoneerd en de Raad van Bestuur van de Rabobank verdubbeld dit bedrag. 

Share 4 more is opgericht om projecten in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Deze projecten zijn vaak gericht op onderwijs en op het stimuleren van het zelfkunnend vermogen van de bevolking en op duurzaamheid.

Begin dit jaar hebben voor onze stichting een aanvraag ingediend. En nu komt het super mooie nieuws: De aanvraag is goed gekeurd en wij ontvangen :  €2.000,00!

Met dit geld kunnen 15 jongens een heel jaar lang naar school en kunnen wij ondersteunend materiaal kopen om de jongens bijscholing te geven. Ook kunnen wij de schooluniformen, schoenen, tassen, schriften, potloden en noem maar op aanschaffen. Kortom alles wat de kinderen nodig hebben om onderwijs te kunnen ontvangen. 

Echt geweldig. Onderwijs biedt deze kinderen weer volop kansen! Wij zijn Share 4 More daarom dan ook enorm dankbaar voor deze donatie!

 

Melissa in Intens

Vele van jullie kennen het tijdschrift “Mijn geheim”. Mijn geheim heeft naast dit blad ook het tijdschrift “Intens”.


Op 9 april is er een editie verschenen met daarin een interview met Melissa. Melissa verteld hierin over hoe haar ambitie voor Afrika allemaal is begonnen en waarom Stichting BeHoCa is ontstaan.


Lees hier het hele artikel

 

Loterij voor BeHoCa

In samenwerking met Brabant Limo Service verloot stichting BeHoCa een dagje uit naar bierbrouwerij de Hertog Jan in Arcen.

Je wordt samen met 5 van je vrienden thuis opgehaald door chauffeur met limousine. Deze brengt jullie naar de brouwerij terwijl jullie onderweg kunnen genieten van de drankjes die aanwezig zijn in de limousine.

Loten kosten maar € 5,00 per stuk en kunnen online worden gekocht. Kijk hiervoor op: www.BeHoCa.nl/loterij  

Brabant Limo service, hartelijk dank voor deze prachtige ludieke donatie!!! 

   

Melissa in Kenia

Eindelijk is het begonnen, de start van ons tehuis in Kenia. Melissa is op 7 mei vertrokken naar Kenia om ons tehuis te openen. Na een vertraging van ongeveer 20 uur is ze toch uiteindelijk op plek van bestemming aangekomen. 

Melissa gaat samen met onze Keniaanse manager snel opzoek naar een huis om de kinderen in op te kunnen vangen waarna alle vergunningen aangevraagd kunnen worden. In juli wordt ze bijgestaan door 2 vrijwilligers vanuit Nederland. 

Wij stellen u zo snel mogelijk aan iedereen voor op onze website en op onze facebook pagina. 

Zodra er een verandering in de situatie is kunt u deze daar direct op terug vinden. 


 
Beach image

Druk-Inn doneert BeHoCa folders

Om onze stichting zo goed mogelijk te kunnen presenteren zijn wij opzoek gegaan naar een drukker die onze folder geheel belangeloos wilde drukken. Dit omdat wij vinden dat het geld dat anders daar aan uitgegeven zou moeten worden, beter besteed kan worden aan de jongens in ons tehuis. Met wat hulp hier en daar hebben wij een toezegging gehad van Druk-inn uit Oss. 

Zij hebben 2.000 prachtige folders voor ons gedrukt!! 

Druk-Inn, super bedankt voor jullie medewerking! 


Stichting BeHoCa

De Rosmolen 24

5386 EK GEFFEN

E-mail: info@behoca.nl

Als u zich wilt uitschrijven voor deze nieuwsbrief klik hier