Benefietmiddag 7 april enorm succes

Afgelopen zondag 7 april was het eindelijk zover. Ons eerste benefietconcert!
We waren een beetje bang dat het mooie weer ons in de weg zou gaan zitten maar wij hebben toch enorm veel bezoekers mogen verwelkomen.
De dag begon met een optreden van Outline en eindigde in een polonaise met Robby Lee.
Daarnaast hebben we allemaal enorm genoten van Saxofoonkwartet Gist, New Edition, Lisa Smit & Nicky Brands, Passe Partout, De Toapen in samenwerking met Susan Wiegers, een delegatie van het Afrika-Engakoor, Carli Bongers & bandleden en ExpresZo.

Het is geweldig om te zien hoeveel betrokkenheid wij op deze dag hebben mogen ontvangen! Daarom danken wij alle muzikanten & dansers/danseressen, Corrie Hondong & Diny van Wanrooij, De Gouden Leeuw, RPL-Verhuur & Carbone, Albert Heijn, Wihabo, Creativos, Gerard vd Heijden en alle andere vrijwilligers die deze dag zo mooi hebben gemaakt.
Ook danken wij het Afrika-Engakoor voor de opbrengst van hun cd-verkoop van deze dag. Daarnaast zijn wij enorm vereerd met het feit dat de opbrengst van de “Veiling der Emoties” aan ons gedoneerd zal gaan worden. Deze veiling vindt elk jaar plaats tijdens Effe Noar Geffe, die dit jaar zal worden gehouden op 1 september.

De opbrengst is € 1.718,00 en zal worden toegevoegd aan ons startkapitaal.
Ook heten wij graag al onze nieuwe donateurs van harte welkom!

Super bedankt allemaal en op naar onze volgende actie!