Said Athman

Said is een schat van een jongen die soms iets te ondeugend kan zijn.

Said onderzoekt alles wat los- en vastzit. Alles wordt uit elkaar gehaald, maar in elkaar zetten is niet echt zijn ding. Hij is zeer creatief en komt vaak aanzetten met de meest originele ideeën en knutselwerkjes.

Said hebben wij gevonden in de straten van Mombasa. Met zijn ondeugende blik wist hij veel geld te bedelen waarna hij graag computer spelletjes ging spelen. De straten werden steeds minder veilig en Said zag in dat hij graag naar school wilde om een toekomst te hebben.
Het gezin waarin Said is opgegroeid leeft in extreme armoede, waardoor de straten te aantrekkelijk zijn voor deze vrolijke jongen. Zijn moeder is een alleenstaande moeder en kan Said niet van de straat afhouden.

Hij is zeer gefocust op zijn studie en baalt dan ook elke keer weer als hij niet nummer 1 is geworden van de klas. Hij is na het overslaan van een klas nog steeds te vinden in de top 3. Elke morgen voordat hij naar school gaat geeft hij graag een knuffel.

Hij wil heel graag piloot worden en daarnaast ook andere straatkinderen helpen. Ook wil hij in de toekomst geld sparen om een busje te kunnen kopen voor BeHoCa.

Wilt u Said helpen? Said is op zoek naar een adoptieouder!