Brian

Brian is een hardwerkende jongen en is enorm gefocust op zijn studie.

Brian zit op scouting en speelt graag voetbal. In zijn vrije tijd traint hij graag zijn dance moves en kijkt naar dansclips om nieuwe moves te leren. Principieel is hij ook. Onrecht kan hij moeilijk mee dealen en onderneemt dan ook gelijk actie. Voor vragen uit de bijbel kun je bij Brian terecht. Hij weet bijna alles en neemt dan ook graag elke avond deel aan de Bijbelstudie en vraagt de mentor de oren van het hoofd. Dit was in het begin wel anders.

Brian kwam binnen als een onzeker en schuw jongetje dat was achtergelaten in de straten van Mombasa door zijn vader. Brian heeft zijn vader nooit meer gezien. Tijdens een zoektocht hebben wij uiteindelijk de moeder van Brian kunnen vinden. De moeder is hertrouwd en Brian kan door bepaalde omstandigheden niet meer bij haar wonen. Hij gaat wel elk jaar nog op visite.

Brian heeft door zijn gedrevenheid een klas over kunnen slaan en is nog steeds te vinden in de top 5 van zijn klas. Als Brian een boek ziet dan leest hij deze binnen no time uit. Onder zijn bed liggen dan ook altijd boeken.

Brian hoopt piloot of danser te worden.

Brian wordt volledig gesponsord!