Uw hulp

Sponsoren
Stichting BeHoCa is momenteel volledig afhankelijk van sponsoren. We streven er naar om in de toekomst het huis in Mombasa zo te runnen dat het zelfvoorzienend gaat worden. Denk hierbij aan het opzetten van een kippenfarm, een werkplaats en een bed & breakfast. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij onze jongens een rol in kunnen gaan vervullen en we generen daarmee weer geld voor het project.

Steun stichting BeHoCa, bekijk hieronder ons filmpje:

De kosten
Eén kind kost €100,- euro per maand. In deze kosten zijn alle kosten berekend die direct en indirect met het kind te maken hebben. Denk hierbij aan huur pand en personeelskosten, maar ook scholing, voedsel en kleding. Deze kosten zijn berekend met een bezetting van 15 kinderen. Dus bij minder kinderen zullen de kosten per kind stijgen.

Doordat wij momenteel afhankelijk zijn van donaties zijn wij uiteraard nog steeds hard opzoek naar nieuwe sponsoren en donateurs. Wilt u en/of uw bedrijf, club of school stichting BeHoCa sponsoren dan kan dit op verschillende manieren:

Natuurlijk kan de stichting in Nederland ook op verschillende manieren worden ondersteund:

  • het organiseren van wervingsacties
  • word vrijwilliger in Nederland en ondersteun de stichting bij diverse acties

Mocht uw/jouw school (kerk, sportclub, et cetera zijn uiteraard ook mogelijk!) een steentje willen bijdragen aan Stichting BeHoCa, klik dan op het bestand hieronder voor een presentatiemap van Stichting BeHoCa voor scholen:

Klik hier om de presentatiemap voor scholen te downloaden

Voor meer vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw donatie komt volledig ten goede aan de kinderen van Stichting BeHoCa!