Nieuws vanuit Kenia

Sorry sorry sorry. De afgelopen paar maanden zijn we erg stil geweest in het verstrekken van onze informatie. Dit helaas door onmacht en overmacht.

Er is zo enorm veel gebeurd sinds de laatste update. Het ene probleem was opgelost en er stonden weer 2 nieuwe problemen te wachten om opgelost te worden. Maar gelukkig zijn we nu redelijk stabiel en kunnen we vooruit gaan kijken.

Momenteel wonen er 6 jongens bij ons in huis. Ali (15), Evans (15), Nicholas (14), Brian (10/11), Mombasa (8/9) en Saidi (9/10). Helaas weten niet alle kinderen wanneer ze zijn geboren. Sommige leeftijden hebben wij daarom moeten schatten. In samenwerking met de kinderbescherming gaan we op zoek naar meer informatie over de kinderen.

Ons eerder genoemde eerste huis hebben wij helaas moeten verlaten. Dit door diverse problemen met de landeigenaar, de agenten en onze watervoorzieningen. Het huis waar wij nu in wonen is een grote verbetering voor ons allemaal. Het huis is 1 groot woonhuis waardoor we nu meer een familie vormen. We hebben onbeperkt water en de compound is veel groter. De jongens kunnen nu lekker voetballen, basketballen en gewoon wat rondrennen. Ook hebben ze nu meer de gelegenheid om zichzelf even terug te kunnen trekken.

Sinds deze week beschikken wij ook over een postadres:

BeHoCa Foundation, P.Box 95943, Mkomani, Mombasa, Kenya

De afgelopen periode hebben wij hulp gehad van diverse vrijwilligers uit Nederland. Zij hebben enorm veel bijgedragen aan de stichting en de kinderen. Vanuit deze basis die nu is gelegd kunnen we verder gaan groeien en meer kinderen gaan helpen.

Wij danken alle donateurs, sponsors, persoonlijke initiatieven en iedereen die ons heeft geholpen. We zijn nu eindelijk klaar om te groeien en vooruit te kijken naar een mooie toekomst voor Stichting BeHoCa in Kenia!