Geef ons jouw stem en help BeHoCa in de top 3 te komen!

Diny van Wanrooij heeft ons als goed doel aangedragen bij de KRO.
De Katholieke Radio Omroep (KRO) is in 1925 opgericht en één van de oudste omroepverenigingen. En ze zijn met 443.000 leden ook één van de grootste. Samen met NCRV vormen ze de publieke omroep KRO-NCRV.

KRO wil bijdragen aan een samenleving waarin we omkijken naar elkaar, elkaar helpen en elkaar de ruimte geven het leven te vieren. Zij noemen dat: goed leven.
Die manier van leven dragen ze uit in hun programma’s, door te laten horen en zien wat mensen bezielt en verbindt. Alle KRO leden samen vormen de KRO vereniging.

Dankzij de steun van hun leden, kunnen zij bovenstaande visie uitdragen in hun programma’s. Maar de vereniging gaat verder: ze steunen samen ook goede doelen.
Eén keer per jaar ondersteunen zij vanuit de Vereniging een aantal goede doelen. Het gaat om projecten die bijdragen aan een samenleving waarin we omkijken naar elkaar. Welk goed doel uiteindelijk ondersteund wordt dat bepaal jij, door te stemmen op jouw goede doel. Uit alle goedgekeurde goede doelen worden vijf doelen geselecteerd op basis van de meeste stemmen. Vervolgens kijkt een jury naar deze inzendingen en kiest de drie beste doelen uit als winnaars. De drie goede doelen met de meeste stemmen winnen respectievelijk €15.000,- €10.000,- of €7.500,-.

Je kunt je stem uitbrengen op www.kro.nl/geven/stichting-behoca-2. Er kan 1 keer gestemd worden per e-mail adres. Via je e-mail bevestig je je stem.

Het zou geweldig zijn als wij bij 1 van de 3 beste goede doelen zitten. Met deze financiële boost komen wij dichterbij ons eigen stukje grond en een stabiele toekomst voor de Stichting en onze jongens!

Heel heel heel erg bedankt voor je stem! Uiteraard hebben wij er geen bezwaar tegen wanneer je bijvoorbeeld je vriend(in), buurman, slager, broer/zus en noem maar op vraagt om een stem!


”Goed leven, dat is iets moois maken voor een ander.”